Deltag!

Følg med!

Følg med i ny byggeviden

Tilmeld dig vores månedlige nyhedsbrev "Nyt fra BYGVÆRK"! Så holder du dig let og hurtigt orienteret om ny, relevant viden fra +20 videninstitutioner.

Gratis introperiode

I øjeblikket er BYGVÆRK under opbygning, og det vil vi nok være i nogle måneder, måske længere. Indtil videre er tilmelding derfor helt gratis og uforpligtende. Du kan altid afmelde, og når BYGVÆRK på et tidspunkt indfører betaling, får du naturligvis besked forinden, OG rabat på den første periode, som tak for din tidlige interesse.

Hvad kan du forvente?

Hvem orker at følge med i 20-30 nyhedsbreve? Det gør vi! På dine vegne læser vi nyhedsbreve fra Byg-Erfa, SBI/BUILD, MOLIO, Videncenter for energibesparelser i bygninger, Byggeskadefonden, Værdibyg, Byggematerialeindustrien, Dansk Arkitektur Center DAC, Byggerietsregler, Tekniq, Danskeark, Glasfakta, TRÆ-Information, Sparenergi.dk, Træ.dk, Boligøkonomisk Videncenter, GATE21, Videncenter for cirkulær økonomi i byggeriet, Dansk Håndværk, Varmeisoleringsforeningen. Byggefakta.dk, Grundejernes Investeringsfond, Historiskehuse.dk, Slots- og kulturstyrelsen, Byg-DTU, Center for bygningsbevaring Raadvad, Almennet, Projectzero, Gulvfakta, Installator.dk og Vinduesindustrien. Derudover tjekker vi op på ny viden på ca. 15-20 hjemmesider uden nyhedsbreve, og følger generelt med i byggemedierne. En gang om måneden samler vi links til ny, relevant viden fra de pågældende, og sender en mail til dig med overblikket. Så kan du nemt og hurtigt se om der er noget relevant nyt for dig. NB! Vi fokuserer på ny viden indenfor de emner du ser på forsiden af BYGVÆRK, altså tagrenovering, kælderfugt, dampspærre, vådrum og undertag.

Denne side bruger cookies for at forbedre din oplevelse. Ved at bruge siden accepterer du dette.